Gratis dagpas
Inschrijven
Betaal nu geen inschrijfgeld + sporttas cadeau! Inschrijven

FAQ

Update coronamaatregelen 14 januari 2022

We zijn MEGA blij dat de overheid net als ons vindt dat sport essentieel is en dat de sportscholen weer volledig open mogen vanaf 15-01-21! Klik hier voor de openingstijden.

De openingstijden zijn weer verruimd! Zo heeft iedereen toch voldoende gelegenheid om te sporten. Kijk voor de actuele openingstijden in de DEWI app of klik hier.

Ja, My HealthClub is hier wettelijk toe verplicht.

Deze verplichting geldt voor iedereen vanaf 18 jaar. Kinderen tot en met 17 jaar kan je gewoon toegang verlenen.

Leden kunnen er voor kiezen om hun vaccinatie te laten vastleggen in ons DEWI systeem. Zij dienen hiervoor een formulier in te vullen. Na ondertekening van het formulier en controle van de internationale en nationale QR-code (let op: alleen bij vaccinatie - niet bij negatieve test!) kan de standaard toegangsblokkade worden opgeheven. Hierdoor heeft het lid voortaan vrije toegang met z’n clubpas en hoeft de QR-code niet meer te worden gecontroleerd.

Hiervoor heb je een geldig testbewijs nodig. Bij een geldig testbewijs dient de standaard toegangsblokkade te worden gehandhaafd en bij ieder bezoek te worden gecontroleerd.

Nee, een zelftest is niet geldig om toegang te verlenen.

Ja, je bent verplicht 1,5 meter afstand te houden.
Met de opstelling van de toestellen en het maximum aantal deelnemers aan de groepslessen hebben wij hiermee al rekening gehouden. Je kunt dus altijd veilig sporten.

Het dragen van een mondkapje is verplicht in de verkeersruimte (entree, gangen e.d.). Het dragen van een mondkapje is niet verplicht tijdens het sporten. 

Alle onderzoeken in de afgelopen 1,5 jaar wijzen uit dat sportscholen zeer veilig zijn. Dit komt met name omdat sportscholen vaak over enorm grote ventilatievoorzieningen beschikken (dit in tegenstelling tot cafés, buurthuizen, oude kantoren e.d.). Wij hebben luchtbehandelingskasten van 20.000 m3 verse lucht/uur. De lucht in de ruimte wordt soms wel 5 - 10x per uur volledig vervangen. Door de grote hoeveelheid verse lucht  is het besmettingsrisico minimaal.

Het nuttigen van consumpties in de club is helaas nog niet toegestaan. Horeca kan als wachtruimte worden gebruikt op 1,5 meter afstand. Wel hebben we afhaalservice voor koffie, shakes, sportdranken en sportrepen. Dit is een ‘to go’ service. 

Ja, zodra deze bezoekers ook onze fitnessruimten, kleedkamers e.d. gebruiken. Het beleid, dat huurders (fysiotherapeuten, kinderopvang, schoonheidsspecialisten e.d.) voeren in de door hen gehuurde ruimten, is de verantwoordelijkheid van de huurder zelf.

In overleg met de PT’er kan ervoor worden gekozen om buiten te gaan sporten. Het lid kan ook besluiten even te wachten met vervolgsessies. Indien het lid een tijdsgebonden PT-lidmaatschap heeft (kwartaal, half jaar of jaar) en de Personal Training tijdelijk wil bevriezen, dan dient hij hiertoe contact op te nemen met het service center.