Gratis Kennismaken
Inschrijven
Update corona maatregelen Lees meer

Lidmaatschap wijziging

Lidmaatschap bevriezen

De overheid legt vele sectoren, waaronder sportscholen, beperkingen op om het corona virus te beteugelen. Binnen dat wat mag, blijven wij je ondersteunen bij het krijgen en behouden van een gezonde levensstijl.

Ervaar je teveel last van de beperkingen, die door de overheid worden gesteld, bijvoorbeeld door de beperking van de openingsuren, dan kan je geheel kosteloos je lidmaatschap bevriezen.  Gedurende de periode van bevriezing kan je niet sporten en betaal je geen contributie. 

Ik wil mijn lidmaatschap bevriezen

Sporten zonder zorgen bij My HealthClub

Even geen zin of tijd om te sporten?

Wij begrijpen dat je soms minder zin of tijd hebt om te sporten. Toch heeft een sportieve leefstijl heel veel voordelen, juist in deze tijd. Laat een van onze fitnessinstructeurs je helpen om je motivatie in het sporten terug te vinden of zo’n trainingsschema op te stellen, dat het past bij jouw agenda en doelstellingen. Maak onderstaand een afspraak voor een gratis 1-op-1 training, die jou helpt te werken aan je lange termijn doelstelling.

Gratis 1-op-1 training

Kopie Van Egym (18)

Medische of bijzondere reden?

Heb je medische klachten of een bijzondere reden om op te zeggen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail aan klantenservice@myhealthclub.nl . Dan nemen wij contact met je op om te kijken wat in jouw situatie de beste opties zijn.

Mail naar My HealthClub

Opzeggen?

Wil je toch echt je abonnement opzeggen? Dan laten we je met pijn in ons hart gaan. Hopelijk zien we je in de toekomst nog terug! Klik op onderstaande link om op te zeggen.

 

Klik hier om op te zeggen

My HealthClub