Gratis Kennismaken
Inschrijven

We zullen je missen...

Wat jammer!

Wat jammer dat je onze club gaat verlaten en stopt met sporten! Je lidmaatschap opzeggen kan door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. We horen graag wat voor jou de belangrijkste reden is om te stoppen, zodat we die feedback kunnen gebruiken om onze dienstverlening verder te verbeteren. Twijfel je nog, laat het ons vooral weten in de club of via klantenservice@myhealthclub.nl. We helpen je graag om weer om de motivatie weer terug te vinden.

Niemand is áltijd gemotiveerd...

Wist je dat er niemand op de wereld is, die altijd zin heeft om te sporten. Zelfs topsporters gaan wel eens met tegenzin een training in. Je bent dus écht niet de enige. Als je van jezelf gaat eisen dat je altijd een goede motivatie hebt om te gaan sporten, is dat bij voorbaat gedoemd om te mislukken.

Stel je verwachtingen een beetje bij, balen van jezelf omdat je geen motivatie hebt werkt alleen maar averechts. Heb je een stok achter de deur nodig? Dan helpt één van onze personal trainers je graag, om op een effectieve, leuke en motiverende manier jouw persoonlijke doelen te behalen.

Wil je meer weten over onze personal trainers en de mogelijkheden hierin? Klik hier.

 

Aanvraagformulier opzegging

Ik sport bij:

Je lidnummer vind je op je bankafschrift. Heb je die niet bij de hand, vraag je lidnummer dan op via klantenservice@myhealthclub.nl of aan de frontdesk op de club.

Wat is de reden dat je gaat stoppen?

Hoe heb je onze club gedurende je lidmaatschap ervaren?

Ik wil graag opzeggen per:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.