Gratis Kennismaken
Inschrijven
WE ZIJN OPEN! Corona FAQ update 14 januari 2022 Lees meer

Padel

Padel Bij Mhc

NIEUW bij My HealthClub; Padel!

Nieuw in Krimpen aan den IJssel: padel. De populairste sport van dit moment. Deze mix tussen tennis en squash speel je in een speciale padelkooi. 

My padel club

Padel op de club

Binnenkort kun je indoor padellen bij My padel club Krimpen. Vooraf kan je warmdraaien in de fitnessgedeelte en na je potje padel kan je genieten van een drankje in de lounge area. Wil je een padelbaan reserveren? Klik eenvoudig op de button hieronder:

Baan reserveren

Padelkooi My Healthclub My Padel Club
Populairste sport van het moment!

Voor wie is padel?

De snelst groeiende nieuwe sport in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is en raken verslaafd. Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. 

Padel is een relatief jonge sport die snelle actie combineert met veel plezier. Het is een geschikte sport voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Je kunt namelijk ook veel punten winnen dankzij de juiste strategie en tactiek in plaats van pure kracht.

Lees meer

My Healthclub My Padel Club
Word lid

Are you ready?

Bij My HealthClub vind je alles onder één dak. Van padel tot squash, van BODYPUMP tot boksen en van sauna tot zwembad. En wat dacht je van kinderopvang tijdens het sporten, personal trainers voor het extra duwtje in de rug en groepslessen voor jong en oud? Maak je doelen waar en begin met sporten bij My HealthClub.

Padel spelen met korting? Word lid!

Padel Bij Mhc (1)

Padel spelen met korting? Word lid!