Gratis kennismaken
Inschrijven
Sport 6 weken gratis! Inschrijven

Sport voor de jeugd

Sporten en bewegen voor kinderen

Laat je kind met plezier sporten

Bijna de helft van de Nederlandse kinderen beweegt te weinig. Hun motorische vaardigheden gaan achteruit en overgewicht bij kinderen neemt toe. Enkele oorzaken daarvan zijn de digitalisering, verstedelijking en te weinig veilige speelplekken. Daarom wil de My HealthClub kinderen en hun ouders helpen van jongs af aan vaardig te bewegen.

Sporten voor de jeugd bij My HealthClub
Zwemlessen

Zwemles met snel
en gegarandeerd resultaat.

Leer jouw kind vanaf 4,5 jaar al spelenderwijs zwemmen. Bij My HealthClub krijgt jouw kind volop aandacht door het zwemmen in groepjes van maximaal 8 kinderen tot het behalen van het A-diploma! Hierdoor haalt jouw kind in de regel binnen 18 maanden (A,B) of 24 maanden (A,B,C) gegarandeerd haar/zijn zwemdiploma’s. 

Kopie Van Egym (25)
Judoschool

Judo is duo

De judosport heeft een grote vormende waarde en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de sociale competentie bij kinderen. Ook levert judo een positieve bijdrage aan het zelfvertrouwen en de zelfbeheersing van een kind en de mate waarin het rekening houdt met anderen. Tijdens de judolessen is er een sfeer van saamhorigheid, rust en respect voor iedereen op de mat. 

Judoschool

Egym (5)
Kickboksen voor kids

Kickboksen Jeugd t/m 14 jaar.

Voor de kids en de jeugd is er ook genoeg te doen. De kinderen kunnen al op vroege leeftijd in een veilige omgeving kennismaken met kickboksen.

Doordat de lessen worden gestart met spelletjes, leren de kinderen spelenderwijs de basistechnieken en wordt er gewerkt aan een goede conditie. 

Kickboksen

Sport Voor De Jeugd (1)
Kinderopvang

Zorgeloos uurtje sporten

Voor de allerkleinsten (6 maanden tot en met 4 jaar) is er de KidsClub bij My HealthClub. Onze kinderopvang is onder leiding van de professionele medewerkers. Zij nemen graag tijdelijk de zorg van je over voor je kind of kinderen, zodat je zorgeloos van een uurtje sporten kan genieten.

Kinderopvang

29

Gun jouw kind een sportief leven

Kom een dag gratis proef sporten

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Trainer Vrijstaand